scan pregnant harini

salam semua.kandungan saya baru 4 minggu lebih..tapi pegi scan masih tak nampak kantung..adakah normal yea ??

40 Balas

4week masih awal tu ..sya dlu pn dokter scan nmpk kantung tpi baby blm nmpak then dokter bgi 2minggu lg untuk scan..

Samala kita sis scan td 4 weeks lbh.. lom nampak apa lg.. semoga after 2 weeks ini nampak kantung n Baby... AMEN....

Awal lagi,tunggu usia kandungan cecah 10-12 minggu scan balik. InShaaAllah nampak janin & boleh dengar heart beat.

Normal sy pun mcm tu ni skrg 12weeks bru lmpk ... puas kne minum air bnyk2 dulu sbp x lmpk baby 👶🏻 heheh😅😅

4y ago

Hai sis..12 minggu bru nmpk ke? Sya baru scan 9 minggu just nmpk kantung n bentyk baby je..heaetbeat x dngr..normal ke

Normal.. Sya pi 4w x nmpk apa.. Pi 6w bru ni.. Nmpk kantung.. Doc suh tgu 8-9w keatas. Nanti nmpk dah janin

Awal sangat nak scan.. sabar dulu, nanti 7 week keatas p la scan..asalkan memang dh confirm pregnant..

4minggu tu kecik lagi dik. Download apps pregnancy lain nanti dia tunjuk besar mana anak tu

normal . jgn risau sis . sy 8w pun tk brapa jelas . 10w baru nmpak jelas .

Normal sis...awl lg...klau nk scan atas 10mggu bru nmpk bby

Sabar kejap sis . Tunggu 8week and above baru repeat scan