scan pregnant harini

salam semua.kandungan saya baru 4 minggu lebih..tapi pegi scan masih tak nampak kantung..adakah normal yea ??

40 Balas

Saya skan masih nmpk kantung, usia kandungan aggaran dlm 5mggu sbb xigt tqrikh period. Ada bleeding skit normal ka? Dah 5hari dah bleeding sikit2.

4y ago

Normal sis. Implantation process. Tp klu bleeding byk better jumpa doc, doc akan minta minum air byk2 utk penuh kan pundi kencing m buat scan utk tgok kndungan luar rahim atau x.