Salam semua.. sy pregnant 8minggu.. semalam pegi cek doc dah nmpk heartbeat bby.. Alhamdulillah.. yg tak best nye bile doc ckp sy ade cyst ovary dan size nye 3.78cm.. and doc ckp kalo makin besar hingga 6cm mgkin kene operate.. spe ade pengalaman mcm sy blh x share something.. sy rasa down la bile dpt tau ade cyst2 plak.

9 Balas

Saya 16 thn khawin tak ada anak tiba tiba dari faraj keluar byk darah doktor scan ckp saya mengandung 2 week then dia kasi 2week jmpa doktor scen ckp ada tiga cyst 12cm , 9cm'2cm minggu ke 16 operte buang buat lprscop Anak pun sihat tak ada masalah i bersalin pun normal now anak saya 1 thn 8bln Skrg i mengandung 9bln

4y ago

Operation tu jenis mcm mana ye.. Sbb sy dah 15 weeks sekarang. Masa 12 weeks last scan ngn pakar o&g cyst dah besar 8cm..tp doc kata x kacau baby.. Saya risau dekat baby je sekarang ni.. Next week jumpa balik O&G, risau je sekarang ni..