Kandungan 10 minggu 7hari

Haii mommies... Sy nk share ttg kndungan sy yg skg da 10mggu 7 hri...before ni mse kandungan 8 mggu da scan di kk... Nmpak kantung je... Tp ade cyst luar rahim size 6cm..doc suruh jumpe pakar 7 ogos which is yesterday appointment nye... Sy pegi... Tp bile scan atas n bawah just nampak kantung je. No hearbeat... Cyst 6cm lg.. Tp dekat scan tu usia kandungan 5weeks...bile tnye pakar knape scan tu tulis kndungan 5 mggu the doctor said.. Itu ralat.. And last doc ckp senang kate this bby tak normal... Die tak membesar. Tp kne tgu lg 3 mgu on 29 ogos ni dekat dewan bersalin Hospital Tunku Jaafar Seremban... Kalo that time masih nmpak kantung je, doc akn bg ubat utk ggurkn... Kalo scan masih ade kne cuci pulak... Cyst tu depend... Kalo kndungan menjadi, kene operate buang cyst before 16weeks...ade x mommies yg ade pengalaman camni? Means kandungan da 10 minggu tapi bile scan pon nmpk kantung saje...sy tggu keajaiban je ni mane tao lg 3 mggu ni bby sy membesar.... Sy tao rezeki tu Allah yg tntukan.... Terase sedih jugak jd cmni... Ape2 pon sumenye yg trbaik dr Allah swt...

1 Balas

Betul sis, apa jua yg terbaik Allah aturkan untuk kita. Banyakkan berdoa ya sis. In shaa Allah semoga dipermudahkan urusan sis.