Kedudukan Uri

Salam mommy semua.. Sy baru 14weeks pregnant. Td pegi check up doc ckp kedudukan uri sy terlalu bawah sb tu sy ade spotting (3 kali spotting dalam mase 2 hari).. Doc ckp kedudukan uri yg terlalu bawah boleh bahayakan kandungan.. Mommy semua ada x pengalaman mcm ni? Sy terus rasa down dan risau dgn kandungan ni.. ?

1 Balas

Jgn terlalu penat mom.. Jgn angkat benda berat, dn selalunya klu uri d bawah, lebih baik elakkan brsma suami, tp biasanya klu pngalamn sy, 6 bulan usia kndungan, uri tu naik sendiri.. Harap2 mom pn mcm tu jgk, slow2 buay kja ya mom..