Spoting 7weeks Ade yang prnh alami tak?

Hai ....mommy2 ...ade x yg prnh mngalami spoting wktu prgnt 7weeks and bby oke.... sy dh prgi klnik n hsptl but doc ckp everything ok..bby heartbeat pon ok...spe ade pngalman blh shre x ... rse dh abis bed rest dh ...😀#firstbaby #bantusharing

8 Balas

Sy bleeding darah pekat turun time tido 2 hari berturut masa kandungan 16weeks. Alhamdulillah baby okay rahim okay uri semua okay. Till now ade spotting lagi sikit2. Doc bagi duphaston and spotting makin berkurang.. kene byk rehat, mmg xbole bjalan byk, xbole angkat berat, buat keje ape pon xbole. Bed rest shj..

hai mom, sy masa 8-9 weeks ada spotting..scan baby ok.nmpk heartbeat. Dr suggest buat speculum utk tgk ada cervical polyp ke..sbb itu pun bole buat spotting. terutamanya spotting slepas buang air besar/hubungn dgn suami. tp syukur stakat ni spotting dah takde..semoga baby kita dilindungi selalu

sme mcm sy sblum ni..7weeks kluar spoting.lpstu trus turun drh fresh,cpt2 pg hospital..alhamdulillah semua ok,tgk2 dh ad jntung bby..bln 10 da brsalin..bby da 2 buln 7hri😊 hrp2 bby trus kkl sihat smpai bila2. semoga sis dgn baby trus sihat smpai tiba hri brsalin.semoga dpermudahkan..

pernah spotting 6-7weeks .. mmg darah xbrnti kluar , ingtkn dtg haid .. rupanya spotting 😁syukur Alhamdulillah skrg 37weeks2day .. Sy doakn baby sis kuat di dlm ya ,jgn bnyk buat kerja .. kena layankn baring jaa .. insha Allah baby ok d dlm

Saya pernah spotting. Pergi checkup Dr kata normal. Pergi kk pun nurse kata normal. Tapi 9 weeks tumpah darah. Gugur sendiri.

normal, tp klu rasa was was... ambil ubat kuat rahim di klinik swasta... banyakkan rehat, jgn angkat brg berat

Banyak ke darah yg kuar.?

Tak pernah lagi sis 😁