Salam semua.. sy pregnant 8minggu.. semalam pegi cek doc dah nmpk heartbeat bby.. Alhamdulillah.. yg tak best nye bile doc ckp sy ade cyst ovary dan size nye 3.78cm.. and doc ckp kalo makin besar hingga 6cm mgkin kene operate.. spe ade pengalaman mcm sy blh x share something.. sy rasa down la bile dpt tau ade cyst2 plak.

9 Balas

My cousin mse prgnt tibee ada cyst . Kalau cyst tu x membesar doc xkacau and blh bslin normal klu membesar tu yg awk ptut risau . semoga awk dipermudahkn