Salam semua.. sy pregnant 8minggu.. semalam pegi cek doc dah nmpk heartbeat bby.. Alhamdulillah.. yg tak best nye bile doc ckp sy ade cyst ovary dan size nye 3.78cm.. and doc ckp kalo makin besar hingga 6cm mgkin kene operate.. spe ade pengalaman mcm sy blh x share something.. sy rasa down la bile dpt tau ade cyst2 plak.

9 Balas

lain plak kes sy...sy pregnant 8w...scan nmpk heartbeat... alhamdulillah... cume dokte ckp sy ade fibrod... tros sy down.. ni 1st baby... sy pnh gugur sekali tahun lepas.. 😢😢

4y ago

ye awk... 2minggu lg doc suruh dtg scan lg... pastu baru bincang pasal fibrod... hrp2 sume ok la... same2 kite doa ye awk..