Period due tp upt result negative

Salam semua, sy nak tanya pernah tak sesiapa mengalami, period due tp bila buat pregnancy test result dia negative . Boleh share tak pengalaman dgn sy . Terima kasih ❤

2 Balas

Sy 1 month before concieve, period delay 5 hari.. beria buat UPT & bhcg tp neg.. next monthnya delay sehari je, hati xnk check tp mengada g bli jgak strip UPT.. balik keje check, terang gila double line, esoknya check bhcg dh 2415 dh..

4y ago

Betul upt test seeloknye buat awl pg bangun tido tu..