Period due tp upt result negative

Salam semua, sy nak tanya pernah tak sesiapa mengalami, period due tp bila buat pregnancy test result dia negative . Boleh share tak pengalaman dgn sy . Terima kasih ❤

2 Balas

Sy 1 month before concieve, period delay 5 hari.. beria buat UPT & bhcg tp neg.. next monthnya delay sehari je, hati xnk check tp mengada g bli jgak strip UPT.. balik keje check, terang gila double line, esoknya check bhcg dh 2415 dh..

4y ago

Betul upt test seeloknye buat awl pg bangun tido tu..

Sdh due brpa hri sis?

5y ago

Oh . Ok tq sis ❤