Dpo12 upt negative

Assalamualaikum ibu2.. harini dpo12 cd36 cycle sy pnjg tba2 kli ni.. tdi pagi dah buat upt test result negative.. biasa dpo12 cek negative tggl tggu period je la kn dpo14 due period sy 😁

2 Balas

Awak just tggu due priod ja dlu. Delay or tak.. klau delay just repeat upt test. Sbab mase sy dlu dpo16 bru dpt positive faint line.. period tak regular

10mo ago

dpo16 sy pun baru dapat upt samar sangat. kena tenung betul betul baru nampak.. Takpe ke dpo16 baru dapat upt samar 😢

tunggu delay period