Kencing Kotor

Salam semua.. Sy kerap sgt la kencing kotor.. Dah on antibiotic.. Dah insert ubat.. Tp still masih ada lagi.. Rasa sgt x selesa bila kencing rasa ngilu n kerap rasa nk kencing.. Apa patut sy buat ye? Dah kerap minum air kosong jgk.. Ada cara lain x utk ubatkn? Sy baca yg air jus cranberry bgus utk masalah kencing kotor.. Klau ada gdm elok x minum ye?

70 Balas

air barli sis, tp kena buat sendiri ye. beli barli n rebus sendiri. sy minum suam² sedap. minum setiap hari sampai lega. dlm 3 hari je Insyaallah lega. sy buat tu mmg makin kerap kita kencing. tp lama² makin ok. Alhamdulillah skrg ni kencing dah tak nyilu dan tak terlalu kerap. cubalah ye.