Kencing Kotor

Hai ibu2 semua, saya nak tanya mcm mana nak atasi kencing kotor ya? since preggy dah 2 kali sy kne 😭ubat antibiotik pun mcm x jalan dah.. air kosong mmng byk sy minum add on air rebusan barli pun sama.. but still sama jee.. rasa x tahan nk kencing tapi keluar sikit je kencing and rasa x puas lak tuh.. patut ke refer hosp 😥

5 Balas

sya pernah kena juga, bila cek ambil sampel hantar lab okay je, nurse ada pesan masa kencing tu jgn terus tadah, bagi keluar dulu kejap baru ambil sampel air kencing tu

Hai. Saya pun ada pengalaman kena beberapa kali. Ya even dah minum banyak air pun boleh kena. Depends kalau sis nak refer ke hosp kalau saya memang pergi ke klinik je.

1y ago

terima kasih awak ❤️

beli garam untuk lawaskan kencing dekat farmasi, uralite ke ural ke tak kisah.. makan cranberries jugak..

cuba ubat farmasi tu.sy pn xigt namanya.tp pd sy berkesan🤭.ubt tu mcm eno,cmpur dlm air.kcau2 minum

kena jge makan. elkkn mkn mknn or mnumn yg manis .

1y ago

saya memang jenis x minum and makan manis hmm