kencing kotor

Harini repeat UFEME n result masih lg kencing kotor..sy mmg jenis susah nak minum,tp paksa diri jgk utk minum sbb fikirkan kandungan..ada x cadangan minum apa boleh lg cepat hilang kencing kotor tu?btw,klinik ada bekalkan ubat tp pegawai farmasi tu sendiri xsure org mengandung boleh minum x ubat tu..OMG,dia call kawan kerja dia utk confirmkan..kita yg dgr pon mcm ye x ye nak minum,selamat ke x..ubat dia bekalkan POTASSIUM CITRATRE MIXTURE.. #17w5d #1stpregnancy

1 Balas

Masa ngandung, saya ada jugak kencing kotor. Doc bagi ubat yg rendam dalam air tu..(air garam kot perisa oren) saya xtau namanya.. mgkin sama..

5y ago

bancuh dlm air ke?sy punya kena bancuh dlm air n rasa masin ubat tu..xrasa oren pon.