Rasa kerap kencing 17minggu

Hi semua, nak tnya, ada tak mcm sy yg sikit2 rsa nk kencing, wlaupun smasa kncing tu sikit je pun kluar. Klau bgerak msti rsa nk kencing. Knapa ye? Adakah kencing kotor? Ciri2 kencing kotor mcm mna eh?

2 Balas

kencing kotor selalunya awak rasa mcm kencing tk puas. n pedih jugak vagina tu. kalau awak rasa tak selesa tu, try minum ural sachet. warna hijau kt farmasi. tak bahaya, dia mcm supplement cuci air kencing n bagi lawas kencing

kalau kencing kotor akan rasa mcm kencing tak habis keluar. rasa pedih bila kencing. kalau bukan sebab kencing kotor, sis boleh buat senaman kegel