Kencing Kotor

Mommies cane nak tahu kencing kotor ke tak.. sy x boleh minum air putih skg ni.. hari2 minum jus je.. bila kencing.. kaler kencing gelap.. risau pulak tp bila minum air putih je muntah.. ?

1 Balas

Rasa sakit bila kencing.. n kalau buat urine test, ada leucocyte (sel drh putih).. sis try minum air kosong sejuk / perahkan limau atau lemon dlm air kosong..

5y ago

terima kasih sis.. setakat ni xpernah rase sakit lg kencing.. akan cuba air letak lemon.. harapnya berkesan😅