Kencing kotor

Ada ibu ibu yang hadapi kencing kotor ketika hamil? Saya sampai kena buat urine 24jam . Result 0gm, normal x de protein. Tp setiap kali check up mesti sangkut kencing kotor . Sedangkan saya kerap juga kencing . Minum air = kerap kencing . Apa punca dan cara penyelesaian kencing kotor ni?

2 Balas

Bnyak kan minum Air masak sis . Sy anak pertama sangkut kencing kotor . Tapi alhamdulillah anak kedua ni takde sangkut . Kene banyakk minum Air masak. Kurang kan minum Air manis 😁 and jangan tahan kencing

Coba akk stop minum air manis dlu