Kencing Kotor

Salam semua.. Sy kerap sgt la kencing kotor.. Dah on antibiotic.. Dah insert ubat.. Tp still masih ada lagi.. Rasa sgt x selesa bila kencing rasa ngilu n kerap rasa nk kencing.. Apa patut sy buat ye? Dah kerap minum air kosong jgk.. Ada cara lain x utk ubatkn? Sy baca yg air jus cranberry bgus utk masalah kencing kotor.. Klau ada gdm elok x minum ye?

70 Balas

Saya pun sama.. setiap kali checkup mesti sangkut kencing kotor.. air barli dah minum,dah on antibiotoc jugak, test lab sampai dua kali..tapi yang kali kedua tu taktahu lah sangkut ke tak sebab result tak keluar lagi.. dah buntu taktahu nak buat apa lagi..