Kencing Kotor

Salam semua.. Sy kerap sgt la kencing kotor.. Dah on antibiotic.. Dah insert ubat.. Tp still masih ada lagi.. Rasa sgt x selesa bila kencing rasa ngilu n kerap rasa nk kencing.. Apa patut sy buat ye? Dah kerap minum air kosong jgk.. Ada cara lain x utk ubatkn? Sy baca yg air jus cranberry bgus utk masalah kencing kotor.. Klau ada gdm elok x minum ye?

70 Balas

pernah..sy kne mse bln puasa..sbb bnyk mnum air mnis..hehe..kne bnyk mnum air msk... buat air barli tanpa gula..pe2pn mnum air msk plg penting.. lps sy bnyk mnum air msk next check up dh ok dh smpi sekarang..