Salam..hai sis2 yg berpengalaman..tlg bg semngat sy dh 6w doc scan stay nmpk kantung kcik😢

Pstu refer pakar scan tvS..doc kata kemungkinan jdi / x..sbb stay nmpk kantung kcik mcm 4w,ikut dh 6w..risau jgn ckp😩 8y utk zuriat pertama ni..minta kalian doakan juga ya..trimakasih☺️

3 Balas

wa'alaikum salam sis, stay strong k nnti awak cuba rpt scan after 2 weeks. In shaa' Allah semoga dipermudahkan urusan awak ye 🌹

3y ago

baikkk..insyaAllah...tgu 2weeks lg sya update...hrap adaa laaa keajaiban dlm 2mggu tu🥰tq sis bg semngat mmbina 💪...

alhamdulillah...update sya dh ggur..emm janin xmjdi...alhamdulillah ..moga ada rzeki lg utk dilain hari☺️

insyallah ada rezeki

3y ago

tq sis☺️