luahan perasaan

Salam semua sekadar nk luah perasaan.sy da 37 week yg sedihnyer suami plak dlm penjara tuhan je th perasaan sy dgn org sekeliling kecam ..kdg sy buat bodo je ad mse rase down sgt..mcm mne lah nnt sy nk bersalin..trus bertahan demi bby dlm kandungan ni.doakan sy semoga trus kuat n kuat.

2 Balas

sabar sis . semua tuu ujian untuk sis . sis kena banyak banyak berdoa . erm semoga dipermudahkan segala urusan sis bersalin . kuatkan semangat .

Semoga segala urusan awk dipermudahkan ye. Abaikan je apa orang nak cakap. Jangan stress2 tau. Nanti effect dkt baby.