Sekadar luahan

Assalamualaikum, hye ibu2 semua.. sejak kahwin sy tinggal bersama suami , sy terasa asing disini, sy mmg jenis xsuka sgt bergaul dgn tetangga.. klu jumpa sekadar bertnya khabar dan bersalaman mcm tu ja.. kereta moto pun sy xberani nk bawa kt sini.. sejak nikah ni life dgn membe pun hilang da.. semua da xsama mcm dlu.. Thun ni Alhamdulillah rezeki besar, sy dan suami dpt meniaga tomyam walaupun bermodal pinjaman..tp Alhamdulillah smbutan luar biasa.. nsmun jadi tokey ni sungguh x mudah.. sy serabut sgt dgn masalah budak kerja .. sy ad ank kecik.. umur sthun.. susah skit nk tinggal buat keja.. Apapun hati kena kuat mental kena kental..untuk masa depan ank2.. keep fitghting buat para ibu diluar sana moga ap yg kita hrpkn trcpai.. sy serabut sy xda kwn nk luah sbb tu sy luah disini. hope ad yv sudi membls luahan sy 🙃

1 Balas

saya pun lepas kahwin tade kawan. suami saya la kawan saya. kalau ada benda yg tak terluah pada suami mengadu pada yg maha mendengar sis. kadang sis bukan nya kita perlu kan kawan pun kita yg tak reti nak meluahkan. so sis boleh try la belajar meluahkan dgn suami. kalau rasa mental kita terganggu boleh rujuk pakar kaunseling sis

11mo ago

Sy sentiasa luah pada suami.. tp kdg luahan saja xckup untuk stabilkan emosi.. hmm