mcm kelakar je ...

Da hampir 2minggu ni perut sy tak sedap sgt . Byk simpton hamil sy dpt rase tp sy tahu sy ta hamil pon sbb due period 5/6hari lagi . Td try pegi klinik , cite2 doktor tibe2 nk check upt . Sy da rase mcm lain . Bkn ape 2bulan lepas sy bru je gugur , jd sy rase trauma & sensitive sgt psl ni . Ntah mcm mne terberharap plak . Dan seperti yg diduga mmg -tve . Walaupun sy tahu dari awal akan -tve tp tibe2 rase mcm sedih sgt2 , mcm nk menangis pon ade . Terasa mcm doktor saje nk kene kan sy . Ehh ntah lah ! Ya allah knp la perasaan ni bercampur baur sgt .. tibe2 mcm tde semangat plak ...

1 Balas

Bagus sebenarnya doktor ada inisiatif nak cari jawapan untuk persoalan yg bermain dalam kepala sis. At least sis x tertanya2. And sbb sis ada history gugur, tu yg doktor try cek upt. Ada sesetengah klinik kalau belum delay period diorang suh tunggu betul2 delay baru diorang cek. Sabar ye sis. Jangan sedih2