SEDIH ?

2minggu lepas buat UPT dekat klinik swasta . Result positif . doc scan namun x nampak apa2.. Cuma dinding rahim saja nampak tebal. Sebelum tiba nya 25hb, saya buat sendiri UPT tp result negatif .. 25hb datang balik.. Scan masi belum nampak apa2.. dan buat UPT result negatif ? doc cakap boleh jadi result UPt lepas , "false positif" sekarang period sudah missed 4hari . xtahu samada lewat sebab preggy atau stress bila teringat doc cakap "false positif". ?

1 Balas

Selagi blm period..masih ada harapan. Doa byk2 smga dipemudahkan

4y ago

in shaa Allah . terima kasih ☺