6weeks scan

Nak tanya normal ke 6weeks scan baru nampak kantung ? Sb ritu scan 4weeks belum nampak apa . Ni baru repeat scan utk 6weeks. Baru nampak kantung dlm rahim . Lega sikit hati dlm rahim . Doc suruh repeat lg 2minggu nak tgok baby pulak . Normal kan awak awak 6w just nampak kantung je ? #firstbaby

7 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

normal sis.. saya pun masa hampir 6w scan, nampak dot je pastu, buka buku pink dkt kk scan 8w, elok nampak baby dan saiz baby pun ikut sama 8w alhamdulillah sekarang jaga elok2 je jangan buat kerja berat2 take care sis

Baca lagi

Promo terbesar expert care sudah dimulai, diskon hingga Rp.100.000 sedang berlangsung di shopee, ada juga voucher diskon 100% alias gratis bagi bunda yang beruntung. Buruan cek di https://shope.ee/9UfEMMqqTg (id-4000778)

Sama sis.. size kantung brpa ya.. risau jg sbnr ni .. Mudahan ada baby + heart beay esok scan lg 🙏 Amen..

6mo ago

Macam mana dah scan ke sis ? Ada x info

Normal tu. nnti 8 minggu scan lagi. Jgn risau ok

Normal

normal

TapFluencer

Ya.