Cangkung time pregnant 11 weeks

Salam hi semua.. saya nk tanya.. boleh ke kalau saya gunakan tandas cangkung lagi walaupun dah 11weeks.. saya risau tp dah terbiasa and rasa lagi hygiene bila pakai tandas cangkung... ade sesiapa pernah tanya dr atau sesiapa yg berpengalaman tak?

2 Balas

okey je mana2 tandas pun,takdanya tandas cangkung penyebab kandungan bermasalah.. cuma bila perut dah start membesar nanti,tandas cangkung agak susah la.. saya pun dlu pengguna tegar tandas cangkung 😂😂😂 tapi bila masuk 6 bulan keatas dah tak mampu nak cangkung, sangkut perut 🤣🤣🤣 jadi nak selesa membuang kena guna tandas dduk je la .

Ok je tu sis. Jgn risau 😅