Membuang tandas cangkung or duduk ?

Hi mommie sape yg bersalin czer ? Berapa lama korang nak start balik pakai tandas cangkung ? Huhuu. Sy da sebulan lebih bersalin czer tapi kalau membuang dkat tandas cangkung saya akan melutut sebb masih takut.. sebb time kena sembelit teruk guna tandas duduk tak boleh nak membuang 😅

2 Balas

Saya yang bersalin normal pun ambil masa 8 bulan untuk mencangkung. Sebab saya trauma 2nd degree tear😢

8mo ago

Huh ngilunyaaa… semoga cepat sembuh tau… sy pulak haritu membuang sampai berdarah nasib baik bukan keluar buasir

sy dah cangkung kalau kencing.buang air besar still lagi tandas duduk..