Tandas cangkung

Assalamualaikum mommy to be, saya baru pindah rumah and tandas rumah ni cangkung. Boleh tak mmy share mcm mana cara nk mmbuang air kecik/besar time berpantang nnti? Sbb nk reno toilet mcm tak mmpu lg buat masa skrg. Mmy guna apa ya kalau tandas cangkung? Sbb saya seriau fikir nk cangkung kaalu normal. #SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

awal2 sy lepas bersalin sy cangkung kaki sebelah mcm biasa sebelah lg betis sentuh lantai, mcm duduk tahiyyat tu. nk 💩 pn senang

4w ago

sama2 moga dipermudakn urusan ya ❤️