MGTT

Salam semua.. saya buat test mgtt kt klinik biasa.. mnggu depan appointment kt KK.. 1st bacaan 5.3mmol 2nd bacaan 6.5mmol Agak2 ok ke x bacaan tu? ?.. ni kandungan yg kedua.. ank yg 1st result saya ok je.. cume kali ni bacaan 1st mcm tnggi skit.. rsau plak ..huhu

2 Balas

Ikutkan normal tp 1st tu dh boarder line.. depends pd doc sama ada dia nk repeat atau lepas je.. sis mkn apa mlm tu sblm puasa?

5y ago

Tq sis.. lega skit saya dgr.. kne doa byk2 nk elak dri kene bsp..hehe..

Klu klinik tmpt sy cek up, bacaan 7.8 ke atas baru sangkut

5y ago

Kann.. cume 1st bacaan saya tu mcm terlbih sikit.. rsau kt stu..