?

1st minum air gula - 18weeks of pregnancy (bacaan gula normal). 2nd should be 28weeks tapi boleh plak nurse i lupa & baru semlm bagi minum air gula. kandungan dh masuk 34weeks.. ? ari ni nurse call bagitau 1st test (puasa) bacaan gula tinggi but 2nd one (lps 2 jam minum air gula) bacaan normal. monday disuruhnya dtg clinic utk cucuk jari ?...

1 Balas

Aiyoo.. Blh plak lupa. Harap semua okay la

5y ago

tulh.. 1st time minum tu nurse dh alert 2 weeks before so i dh avoid semua benda2 manis..(bacaan good 😉) yg 2nd time plak, tetiba nurse cakap "besok minum air gula yer sbb u sepatutnya minum 28 mggu ari tu tp x tau mcm mne boleh terlepas pandang". ehmmm....