Upt +ve atau -ve ni??

Salam semua.. Pagi td sy buat UPT, saja2 buat.. Then terus naik 2 line, UPT yg sy tanda "1" tu upt pertama sy buat.. Tak puas hati, sbb laju nya naik 2 line.. Mcm tak caye je ? then ambik lg 1 test, guna urine yg sama, then jd mcm upt sy tanda "2" tu.. Ada line, tp halusssss sgt.. Sy tak missed period lg tau.. This cycle sy on Clomid, then dpt track waktu subur masa CD9.. so sy expect ovulation day sy on CD10.. Anyone ada yg mcm ni ke? Klu betul sy ovulate CD10, hari ni 6DPO baru, dah nmpk line.. Serious laa, sy masih gigil lg ni ? nak percaya, takut false positive.. Tp excited gilerr ? korg nmpk tak line lg 1 kat test yg ke-2 tu?? ?

Upt +ve atau -ve ni??
16 Balas

Cuba test lusa plak. Guna fmu. Tak mustahil dpo6 dah dpt +ve..

4y ago

Nnti sy cuba lg.. Semoga ada hasil 🤞