Mohon pandangan upt ni

Mommies, mohon pandangan semua. Upt ni sy test 2 hari lepas (rabu) sbb dah lewat 3 hari. Mommies nampak 1 atau 2 line ye? Isnin lepas sy ada test juga, upt clear 2 line, tp sy baru perasan upt tu dah expired. Yg ni sy beli baru n test lg sekali. Mohon pandangan mommies semua ye

Mohon pandangan upt ni
2 Balas

Ini upt jenama apa? Selalunya memang positiff klu 2 garis wlupun xjelas

1mo ago

maaf sy lupa pulak brand apa, tp beli dekat Watsons la. sy minta pendapat dekat sini sbb hari ni sy keluar darah mcm period, malam td ada bersama suami. jd confuse pulak

Positif..repeat selang 2 hari..kalau smkin terang kena bjaga2