zincofer tak boleh telan

salam semua , nk share sy tak boleh mkn zincofer, lepas telan xlama lepas tu jd loya n muntah2, bau nya agk hanyir.. kdg2 skip sbb sembelit pn btmbh teruk smpai luka.. bila xmkn xde pn mual n muntah tp klu xmkn xleh jgk kn.. ade x ubat lain slain zincofer yg boleh sy ambil. yg xhanyir 🥲

36 Balas

saya pun doc bgi zincofer , lepastu cakap doc tak boleh telan then doc suruh tukar ke iberet , iberet tu beli dekat farmasi , sy mkn sebelum tidur dengan air sunquick tanpa gula . so far ok takde mual or muntah ,

1y ago

tq awk ats nasihatny