Nak bertanya

Salam semua.. nak ty la.. hari ney ari subur sy yg ke14.. sy test kol 5ptg.. kalau cmtu +ve ke -ve ye..sy test hari subur..tq semua??

Nak bertanya
24 Balas

Salam mommy sume.. sory xbls komen sume..🥰🥰sy test opk tu sis.. sb smlm ari yg ke14.. arinie ari yg ke15.. lau cmtu -ve ye.. sy igatkan sme cm upt.. lau samar cmtu positive.. abes bln12 ney dah 4taon sy menanti zuriat.. sy nak try melalui opk plak.. mana la tau kan rezeki awal taon 2020..🥰🥰🥰

4y ago

Sy pon igat nak try opk smpai time nak due priod tu.. sy buat ari² time balik kje kol 5 lebih tu..sy trus cek opk..doakan sy ye..🥰🥰