Nak bertanya

Salam semua.. nak ty la.. hari ney ari subur sy yg ke14.. sy test kol 5ptg.. kalau cmtu +ve ke -ve ye..sy test hari subur..tq semua??

Nak bertanya
24 Balas

Dlu sy pun mcm ni..last2 xpuas hati jmpa doc,alhamdulillah doc kata dah 3mggu..

Tahniah sis mengandung ni,...cuma jaga2 lah sebap dia masih lemah...😊

Test OPK ni negatif sis. Kalau positif, kena sama pekat dua line tu

Masih negative lg sis. Cuba lagi, smpai dapat line sama terang 😄

Negatif, test line kena sama pekat dgn cntrol line.

Opk ke upt ni sis? Kalau opk negatif lagi tu.

Kalau upt positif, kalau opk negatif..

opk klau positiv..line dia terang sis

Nmpk mcm positive. Cuba lagi 2 3 hri

masih -ve ni..line xsama pekat