ingin kepastian

salam semua, nak tanya saya baru habis pantang semalam. and darah nifas masih keluar lagi. nak kata banyak taklah penuh pad. biasa je. and warna still merah .. normal ke? atau ada masalah lain? agak agak berapa lama akan amik masa nak habis nifas ni ? kadang rasa takot pun ada

1 Balas

Klau lpas 60 hari. Kira darah istihadah. Sy dulu 67hri. 7hri kira drah istihadah. Bolei solat. Cuma tiap kali sblum nk solat. Pkai pad baru, wudhuk n solat. Mcm tu stiap kali nk solat lagi. Sy pn tkut dlu siap kol nurse kk 😅 dia kata klau tetiba penuh pad. 2jam skli kena tukar sbb penuh kna g hospital..

5y ago

ouhh macam tu ye. okay sis thanks. takot jugak saya tk normal ke apa. risau sbb ni first baby 😭 sebab tengok org lain dlm pantang dah habis nifas. kita plk lama tu yg takot.