Darah nifas

Sy dah habis pantang semalam. Haritu dah seminggu keluar warna kuning je. Ingatkan nifas nak kering dah tapi beberapa hari sebelum habis pantang tetiba keluar darah merah balik. Itu masih dikira darah nifas ke? Atau kesan daripada cucuk depo? Dah 4-5 hari keluar darah merah Rubra tu. Maaf soalan panjang sikit. Mohon jangan kecam ye. #firstmom #ingintahu

Darah nifas
1 Balas

nifas sampai 60hari. kalau belum ckup 60hari kira nifas lgi, kalau dh lebih boleh jd kesan dari depo.

1y ago

Owh ok faham.. Terima kasih ye tolong jawabkan ☺️