Darah nifas

Saya dah habis pantang, hari ni hari ke 48. Normal ke darah nifas masih byk lg? Maksudnya ada darah lg, bkn warna kuning atau coklat. Ada hari pad bersih je. Nak mandi wajib pun teragak2. Masa pantang anak pertama, hari 43 dah habis dah. #bantusharing #ingintahu

2 Balas

sy pula darah nifas 30 hari. 15 hari bersih.. tpi lps cucuk depo terus dtg haid smpai ke hari ni. dah 19 hari period xkering2.

normal 40 hari plg lewat 60 hari..sy prnh smpai 60 hari tepat..wrna drh kuning coklat ..