Darah Nifas Atau Haid

Hi mummies. Nak tanya. Ada x yang pernah mengalami mcm saya. Darah nifas da habis pada hari ke45 tapi pada hari ke 47 ada darah balik dan agak banyak penuh 1 pad. Ada yg pernah mengalami mcm sy x?.

1 Balas

adik sy pernah..bila tnye nurse dia ckp period,adik sy mcm xpuas hati sbb period pon darah xbyk mcmtu even dah masuk 3 hari..pg scan klinik swasta doc ckp itu bukan period itu darah nifas xhabis keluar lg.sbb dia scan..so doc bg ubat utk keluar darah bg habis..lepas dr tu ok,xde lg.sy pun xtahu doc yg betul or nurse yg betul sbb xde pengalaman.

5y ago

Ok. Tq awak