baju/seluar ibu mengandung

Salam semua. Nak tanya dekat mana boleh dapat baju dan seluar ibu mengandung? Area melaka.

11 Balas

1st pregnancy 2016 sy beli seluar mengandung brand scarlet dkt aeon RM69 sepasang. 2nd pregnancy ni sy beli dkt aeon jgak, bahagian sale, brand yg sama harga RM10 je.😂 Pregnancy jeans pun ada RM10-RM15 mcm tu.

Sana ada Aeon x.. Mostly suma aeon ada jual barang2 maternity.. Brand scarlet .. Sy suma bli situ.. Selesa ja.. Sis try pergi survey2..

sy beli online je . tp dlm aeon pun ada jual . aritu sy nmpk . aeon punya tau . bkn butik²

Scarlet kt aeon bnyk. Sy pun dr melaka jgk. Hehe. Bra mase preggy pun beli situ

Sy beli kt summerglitz.. website n shopee ada.. harga dia berpatutan..

Pergi kat aeon jusco je. Banyak pakaian maternity kat situ

Yea aeon ayer keroh atau bandaraya banyak tu

Sye bli kt scarlet bru2 ni.. Rm39

Bli online dkt shopee😂✌️

aeon ada.. online pon banyak

5y ago

kat aeon tu ada bahagian maternity, mcm2 ada..