BAJU & SELUAR IBU MENGANDUNG

Ada siapa2 tahu dkt kuantan kat mana ya butik or kedai2 yg jual baju & seluar utk ibu2 mengandung.. Atau online dkt page fb?

16 Balas

Sis sy dari kuantan ada 2 seluar mengandung yang sy xprnh pakai..kalau sis nak boleh wasap yaa 0145127834.syikin 😁😁

5y ago

Hihi segan pulak, btw terima kasih

Beli from IG summerglitz_malaysia seluar 35rgt je. Baju breastfeed rm30.

ada dekat shopee ,sye bru je beli. nme di shopee dia "summerglitzfashion" kain sedap dan selesa pakai

5y ago

Tq info mmg nk cari sgt

Summer glitz pon okay.. Beli on9.. Sekali boleh utk baju mnyusu.. Senang beli skali je

Sis boleh cari dekat kuantan parade ada . Xsilap sy depan kedai jual henset 😊

Sis pergi peekaboo baby dkt IM..Area mcd n kfc tu..Dkt situ bnyk seluar untk ibu mngdung..

5y ago

Tak pun dkt dlm kuantan parade..ada kedai untk baju ibu tp lupa da nama apa..yg psti dia sebelah kedai kasut 😊

Kalau tak nak.beli online..boleh beli kat aeon..brand scarlet..

Sy beli kat shoppee.. material mmg puas ati..

Bli kat shopee je sis..Murah n selese pakai..

Sy beli kat shopee. Alhamdulillah puas hati.. 😉