Tiga kantung

Salam semua. Nak tanya apa maksudnya kalau masa scan ada 3 kantung, tapi hanya 1 kantung yang nampak clear janin? Saya kehamilan pertama, masa scan 6 minggu 6 hari. Terima kasih moms 🙏🏻

1 Balas

Salah satu pundi kencing, satu lagi mgkin kantung baby, satu lagi tu saya tak sure mintak doktor buat double check ye waktu scan, risau bnda lain je kot ada cyst ke apa. Moga tiada yg memudaratkan sis 🤲🏻

2y ago

Ouh takpe sis doakan yg baik2 je, kalau kembar tu alhamdulillah rezeki sis. Smoga baik2 saja 🤲🏻❤️