Scan 6 week kantung kecil tak nampak janin

Normal ke kalau scan 6 week kantung kecil and tak nampak janin lg? Doc cakap kecil sgt utk 6 week. Kene dtg scan lagi 2 minggu. Risau pulak..

15 Balas

Normal sis.. Sy 6 week scan nampak janin tp kecik sgt.. Heartbeat tak dgr lagi.. 2 mggu lg doc suruh dtg.. Ni dah masuk 8 mggu.. Esk pergi check.. Harap semuanya baik2 aja..

3 hri lps cek upt positf..smlm rse mcm nk cek upt lg ...negatf plk..x sdp ati g scan dktr kate kntung ade..cme x cntik jer..tkt berarah kguguran ...tp x kua drh pn..tlg mommy semua ..ank no4 jrk 6 thun😭

2y ago

scan awl2 mmg xnmpak lg kantung. boleh cuba ambik urine masa baru bngun tdo, atau brape jam tahan air kencing tnpa makan mnum

normal sy dlu 6w nmpk kntung je. lg 2mggu pegi scan blk 8w dh nmpk janin. scan dr bawah lebih clear

sabar na.. mcm kes saya... sampai dua kali doc scan... tp ada je si comel tu... saje bg suspen na

normal dpt tgok kantung jer msa scan 6w,7w++ blh sdh tu tgok baby sma heartbeat🤗🤗

apa update awak ye boleh saya tahu.. awak dah bersalin ke?

normal sis.. sis p scan sekli lgi 9 week 😊

sya 8 mggu dah nampak cuma heartbeat je

nrmal sis..8w ke ats bru npk jelas

Sama dgn saya awak... Berdebornya