scan x nampak

Salam.. Sy sekarang 6 minggu 3 hari.. Nak tanya, kalau scan x nampak kantung tu normal ke

7 Balas

yaa . normal sy first scn 5 weeks mmg kosong repeat balik 2 mnggu syukur dh nmpak . jgn risau , itu normal sbb msh awal sngat . kita doa yg baik²🙏😄 ada tu sis cuma msh awal .

Depends org. Saya 5w dh nmpk kantung. 8w nmpk janin dan heartbeat. Sis lambat la tu. Nnt ade la tu sis. ☺️

Normal..sbb pembesaran baby semua x sama..mesin scan pun ada yg sensitif ada yg x hehehe..

Normal sis... Saya 7w baru nmpk kantung....balik Scan 2 minggu lagi sis...

Masih awal sis...biasa week 10 ke atas baru boleh nampak janin nye..

normal sis . jgn lupe mkn asid folic untuk cpt tumbesaran bby

normal saya 8 minggu baru nampak..