6 minggu 5 hari

Assalamualaikum, saya nak tanya normal ke pregnant 6 minggu 5 hari scan nampak kantung sahaja? Tapi kantung dah besar. Terima kasih.

7 Balas

Saya rasa normal sebab saya pun hritu scan 6w 4d tapi nampak kntung je .. bby tk nmpk lg , so dr suruh dtg lg 2w . Inshaallah isnin depan scan balik . Doakan sayaa ya , ada jga rasa risau tu huhu

11mo ago

Awk scan masa kandungan berapa minggu?

Saya 7 weeks kantung tak nampak, janin tak nampak lagi merisaukan. Doktor suruh datang scan weeks ke 9 nanti. Minggu depan baru scan pula. Harap baby kita semua baik2 ja ?

11mo ago

Alhamdulillah alhamdulillah. Saya doakan semoga kandungan awak senantiasa sihat insyaallah.❤️

saya pun sama sis. risau jugak ni tapi mampu berserah pada Allah. cumanya saya kena repeat scan lagi 2 minggu. harap2 dipermudahkan ya sis ❤️ dr pesan jangan stress2

11mo ago

Mungkin semua ibu akan rasa macam ni. Insyaallah semuanya selamat.??

Saya pun baru scan smlm @ 6 weeks baru nampak kantung. Belum nampak apa-apa lagi. And sebab ada history miscarriage, doktor bagi ubat kuat rahim

11mo ago

Saya dah scan, alhamdulillah dah nampak baby dan heartbeat skali. Semoga baik baik saja untuk awak dan saya insyaallah. Allahumma aamiin.????

Normal sis. Ada yg 9w bru nampak. Sya 6w dah nampak kantung, janin & jantung. Alhamdulillah ??

11mo ago

Ouhhh, faham. Mungkin bimbangkan kandungan, jadi agak runsing sikit. Tapi saya dah scan. Alhamdulillah, dah nampak baby dan heartbeat. Semoga baik baik saja untuk kita insyaallah. Allahumma aamiin.????

mngkin awal lg sis x nmpk..tunggu 8week ke scan semula.

11mo ago

Tu lha. Saya dah scan, alhamdulillah dah nampak. Terima kasih.☺️??

Saya pun mcm tu sis. 2 minggu lagi repeat scan

11mo ago

Ouhh, saya lagi sebulan repeat scan. Insyaallah semuanya okay. Semoga kandungan kita baik baik sahaja. Aamiin.☺️