Buku pink dan anak luar nikah

Salam semua, klau hamil ank luaq nikah tpi ada owg yg hamilkan tu apa yg patut sya buat? Kandungan sya dh 22minggu. Kami mmng plan nk kawin tpi duit x mencukupi lagi. Family tau kami nk kawin tapi family xtau yg sya dh hamil. Takut nk p klinik untuk cheak baby sbb takut pihak klinik bg tau family. Mcm mana ya tlng bantu.

35 Balas

If kawen,anak xbole bin or binti si suami...coz kandungan da besar

berapa duit yg sis perlukan utk nikah? kesian baby tu..

5y ago

Maaf baru reply sbb baru tau berapa

Berterus terang perkara terbaik sis..apapun yng berlaku family first..

Cik julia sya amat perlukan bantuan awak

Nikah je..kos nya pun sikit..