??

salam semua. Kalau ikut last period, saya dh masuk 2 bulan. Bila scan, doc bgtau dlm 5 minggu berdasarkan size. Normalkah? Ada yg sama pengalaman mcm saya?tq

1 Balas

Hi mommy. Sy pun ada pengalaman mcm ni. Baby dh 10w tp doc scan 8w. Sy check semula kat KK tp semua OK. Rupanya kepala baby scan kecil ms tu. Tp takde apa pn, biasalah awl lg tu, lama2 dia ok insyaAllah. Baby dh lahir dh, ok je saiz. Doa byk2. 😊

6y ago

alhamdulillah..lega dgr. tq awak