Usia scan atau dari tarikh period

Salam mami semua. Kalau ikut last period 9wks tp scan baru 8wks. Mana satu nak follow ye? Ke kena bgtau dua2 kalau nurse tanya? #ingintahu #firstchild

2 Balas

normal je. selalu nurse akan tye first last day period. nnti die kire kan. lps tu tgok pd doc scan, ade sekali dgn due date nnti. selalu kalau nurse kk kira dgn doc kk scan sama.

saya kena buat redd sbb edd sy lari dari tarikh period 3 mnggu .. so dr akan ikut tarikh scan