Due date

Semalam pergi ultrasound, baby still Tak nmpk lagi bila scan. Kalau kira dari tarikh 1st period baby dh 7w, bila doc scan dari bwh nmpk size Bby lebih kurang 6w Ada ke yg dlm situation sama mcm ni ?

1 Balas

6w time sye buat transvaginal scan da dgr heartbeat baby and baby besar size kacang je sis mmg kecik sngat

5y ago

Takpe sis in shaa allah everything will be okay..maybe ade missed kira kat mne2..slalu tarikh due mmg aan berubah2 ikut size baby jugak..sye mula2 masa bukak buku 16 hb 7, tpi latest bila scan da jdik 10 hb 7 pulak hihi