Disihir tika hamil. jin dalam badan ganggu janin

Salam semua, ada x yg mcm saya.. diganggu makluk halus dlm badan.. sekarang bby dah 28w, sering sakit dkt ari².. Ustaz cakap benda tu nak bg bby gugur, dok dlm gnggu bby... Nak buang tp keadaan sy x kuat..

12 Balas

saya ada pengalaman.. gugur sebab benda nie.. saya tak tahu dalam badan ada yang menumpang.. lepas nikah asyik saya sakit2.. sampai la saya tau saya pregnant.. saya tak buat cek up sebab awal lagi.. saya ingat nak tunggu 8 minggu. tapi waktu 6 minggu saya gugur.. lepas gugur sakit saya makin teruk . lepas 2 bulan gugur darah period saya tak berhenti keluar sampai lebih dari 14.. bila pergi klinik doktor scan takda apa2. doktor bagi ubat berhenti darah.. kalau seminggu lagi tak berhneti jugak dia nak opperate.. dalam seminggu tu saya makan ubat darah stilk keluar.. so buat keputusan berubat secara islam.. ustaz tu cakap benda tu yang buat baby saya gugur.. dan benda tu dah lama dalam badan.. lepas banyak kali berubat dengan ustaz baru lah takda dah sakit2.. sekrang tengah pregnant baby ke 2 dah 16 minggu.. moga dijauhkan dari ganggu makhluk halus.. aamiin..

sy dlu ank first selalu mimpi baby, smpai susu kn bby tu... dlu x thu pon bnde ape tu... tpi mkin hari mkin mnjadi² sy rasa nk bunuh ank lh, dh bunuh diri lh, nk bunuh sumua org dlm rmh... time tu mmg sy sngt² stress ... selalu mimpi bukan.. lepas tu pengsan.. kekadang dlm bilik air pon boleh jatuh tetiba... bnyk kli g berubat.. bnde tu xnk pergi.. tpi sy kuat kn smngat solat, bca surah albaqarah ulang smpai sy bersalin.. sblom tido sy pagar kn diri, baca 3 kul dll... kekadang tgh mlm sy nangis tetiba, menjerit lah smpai tkde suara... tk thu knpe.. penat dgn diri sndiri.. bdn selalu sakit²... bila dh bersalin bru thu ada org hntar sihir kt sy... dia x suka tngok sy ngn suami khawen.. bnyk kn zikir dn sibuk kn diri.. jgn ddk sorang dlm bilik.. klau boleh bergaul dgn org.. btw bnde halus mmg suka kt org yg tgh darah manis.. ( ibu mngandung )

cer ms duduk2 tu sis try berzikir jgn tggl kn zkir..kmdian slalu dgr ayat bacaan Al-quran...serta bwk mengaji... sbb bak kata org tua2 ms kita preggy ni bnda2 halus ni suka..sbb bau wangi... tu bila preggy slalu org tua2 pesan kena jg btl2.. sbb time cmni bnda2 halus suka sgt nk dkt..wallahualam....pape kerap.dgr bacaan al-quran... jgn berseorangan..

prnah dgr ustaz syarhan dkt tv3, dia ad bgtau ummu sibyan slalu akn ggu knak2 bwah 2thun dgn ibu mngndung...slalu bila mghrib, dia tggu dpn pintu/tgkap nk msuk...jd sbelum mghrib ttup pintu/tgkap bca lah bismillah...nk tdo mngaji alquran atau buka ruqiyah...insyaAllah dilindungi

Allahu.. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻 Mungkin boleh cuba berubat do darussyifa', darul Salam atau mana2 perubatan Islam yang dipercayai. Selain tu, boleh amalkan nasihat parent2 TAP yg kat bawah : pasang bacaan Al quran 24 jam, baca Al quran, buat pendinding

mommy2 blh try amalkan surah ni..bila rs kena senggugut teruk atau sakit mana2 part ms preggy ni... smbil bc doa pegang pd tmpt yg sakit..in shaa Allah akan kurangkn rs sakit..dlu kwn sy pnh share ttg ni..jd sy share pd mommy yg lain..mg bermanfaat tuk kita semua.

sy dri mula suka mimpi org nk ambk baby sy...smpai 37mggu usia kandungan...tp sy xizinkn smpai menangis...bila sedar muka sy merah hidung sy semua merah nangis dlm tdo...lastmsa 37mggu tu mimpi bg salam dan perkenalkn dri dia..dia nk ambk anak sy..sy xizinkn

4y ago

alhamdulillah xad pape...lpas sy xizinkn tu...sy dh xmimpi...38mggu sy selamat bersalin...skrg dlm pantang 41hri dh..baby boy syukur alhamdulillah

cuba buat2 lupa, buat2 xtau je benda2 mcm ni..sakit ari2 tu biasela mengandung mmg mcm tu..kesian baby, tlg dgr nasihat doktor ye puan. insyaAllah xde apa2. tawakkal pada Allah.

4y ago

sis jangan cakap macam ni kalau sis tak mengalaminya. org2 je yang alami benda ni, Tawakkal pada Allah, haruslah juga ada usaha selepas itu barulah tawakkal.

moga dipermudahkan..hnya org yang dah pernah kena jer memahami keadaan sis..cuba lah ikhtiar berubat..moga cepat sembuh

dah dapatkan pengesahan doctor ke? jgn terburu- buru salahkan sihir..sihir tu memang wujud tapi jgn pukul rata.